top of page

Top 5 motive, de ce să optezi pentru o locuință la Hora Village.

De ce Hora Village? Într-o lume dinamică, unde performanța are o definiție diferită mereu, e atât de important să ai acel loc drag, ferit de provocările cotidiene, în care te poți reface și refugia la sfârșit de zi. Pentru că un trai frumos e despre cum te simți în interior și se reflectă în starea ta de spirit. E despre oamenii din jur, a căror gândire oscilează pe aceeași undă, așa cum ne-am aduna cu toții mână de mână în ritm de dans.

Menirea complexului Hora Village vine în a oferi rezidenților săi posibilitate unică de a locui în natură, de a respira aer curat zi de zi, în timp ce se vor bucura de frumoasa vedere spre faimosul parc Valea Morilor. Aceste avantaje fiind unite prin tehnologiile inovatoare care, presupun utilizarea materialelor ecologice și durabile, integrarea unui sistem perfomant de sortare și reciclare a deșeurilor, aplicarea sistemelor econome de încălzire și iluminare a complexului, precum și dezvoltarea unei infrastructuri prielnice mediului. Toate acestea adunate într-o comunitate de oameni, care emană căldură sufletească și care crează cele mai frumoase amintiri, împreună acasă.

Când casa ta e în natură.

 • Vecinătatea parcului Valea Morilor. La Hora Village primblările de seară vor deveni zilnice, deoarece vei fi la doar 15 minute mers pe jos până la parcul Valea Morilor.

 • Amplasare zonă ECO. Ți-ai imaginat să locuiești în oraș și să ai în apropiere de casă o pădure adevărată? Cu siguranță că nu! Amplasarea Hora Village, la doar 800 m de complex, beneficiază și de o fâșie forestieră de pini și pădure, o adevărată oază de aer curat.

 • Zonă liniștită și verde. Luxul complexului Hora Village provine din lucruri mici cu însemnătate mare. Uită de aglomerația orașului, de zgomotul motoarelor până la unu noaptea. Complexul Hora Village este amplasat într-o zonă liniștită a orașului, cu propria infrastructuă și propriile căi de acces.

 • Lipsa blocurilor înalte în împreujurime. Trai cu confort European ACASĂ! Un avantaj extrem de important, este și faptul că, nici în complex, nici în preajma Hora Village nu sunt și nu vor fi construite blocuri locative înalte, conform proiectului, pentru blocurile cu apartamente, cota maximă fiind de 5 etaje.

 • Spațiu aerat în tot complexul. Toate casele Hora Village sunt proiectate în așa mod încât să ai destul spațiu pentru a respira liber. Distanța dintre șirurile de căsuțe de tip townhouse este de 20 m, ceea ce va asigura intimatea fiecărei familii în parte.


Când casa ta e eficientă.

 • Eficiența termică. La Hora Village pentru eficienţa termică este folosit un set întreg de metode şi investiții, care sunt aplicate în procesul tehnologic pentru reducerea consumurilor de energie cu asigurarea confortului inițial.

- Geamurile garantează atât izolare termică ridicată cât și control solar;

- Fațadele sunt protejate termic cu vată minerală;

- Sistemul de ventilare este cu recuperare;

- Sistem de cazangerie modern și eficient.

 • Eficiența erenergetică. Efect maxim cu efort minim! Atestăm tendința sporită de a utiliza energia electrică rațional, la nivel mondial, astfel la Hora Village, vor fi implementate cele mai moderne soluții pentru o eficiență energetică maximă.

- În tot complexul iluminarea stradală va fi asigurată cu LED-uri energetic eficiente;

- Vor fi montate câteva seturi de baterii solare;

- Vor fi prezente stații de alimentare cu energie electrică pentru mașini.

 • Fațade replică piatră naturală. Fațadele Modulux sunt fabricate dintr-un beton extrem de rezistent, fiind o replică rafinată a pietrei naturale. Datorită greutății reduse față de piatra naturală fațada Modulux nu necesită o fundație specială. Modulux protejează termic blocul, are o rezistență mare în timp, un aspect plăcut și o varietate coloristică mare. Cu acest tip de fațade complexul Hora Village va căpăta expresivitate și individualitate.

 • Geamuri premium. Calitate este garantată datorită geamurilor de tip low-e care, impiedică schimbul de căldură din exterior în interior și invers.

Când casa ta e comodă.

 • Căi sigure de acces. Hora Village participă la dezvoltarea infrastructurii orașului. Astfel, amenajarea de la zero a unui drum de acces spre complex, din strada Ialoveni și renovarea capitală a drumului de la str. Ghioceilor până la Hora Village.

 • Loc de parcare asigurat. Ajungând acasă, nu mai e nevoie să cauți un loc de parcare departe de casă, la Hora Village, fiecare Townhouse, pe lângă garajul disponibil la subsol, are rezervate încă 2 locuri GRATUITE de parcare în fața casei.

 • Infrastructură selectă. La Hora Village fiecare metru 2 este gândit bine, pentru a asigura luxul unul trai decent fiecărui viitor locatar. Toată infrastructura va fi selectată riguros, pentru a combina confortul și necesitățile proprietarilor: supermarkete, magazine specializate, farmacii, bănci, restaurante, cafenele, terase, saloane de frumusețe, săli de sport ș.a.

 • Planimetrii luxoase. Atunci când e vorba despre lux, atunci fiecare detaliu contează cu adevărat, deoarece acasă e locul unde au loc cele mai memorabile amintiri. La Hora Village, planimetriile sunt adaptate necesităților fiecărei familii în parte. Iar cel mai important este faptul că, la etapa de construcți, ai posibilitatea să îți organizezi planimetriile după propriul confort.


Când casa ta e în siguranță.

 • Pază fizică și securizare video 24/24. Confortul începe de la siguranță, la Hora Village paza complexului va fi asigurată 24 ore din 24 de către paznici calificați în domeniu, atestați conform legislației în vigoare, care vor asigura accesul controlat pe teritoriul complexului și menținerea ordinii publice pe teritoriu.

 • Construcția din beton armat monolit - cel mai durabil tip de construcție. Durabilitatea aduce siguranța zilei de mâine! Adaptabilitate, durabilitate, flexibilitate, intreținere ușoară, rezistență seismică - sunt dor câteva din avantajele construcțiilor din beton armat monolit. La Hora Village, atât blocurile de apartamente, cât și casele de tip townhouse au la bază acest tip construcție.


Când casa ta e ECO.

 • Utilizarea materialelor ecologice pentru construcție.O casă ecologică este o casă construită, în așa fel, încât aceasta să fie atât în armonie cu natura din punct de vedere al design-ului, dar cel mai important, să fie prietenoasă cu mediul înconjurător. Casele Hora Village au atât materiale izolatoare naturale cât și materiale de finisaj naturale.

 • Sortarea deșeurilor menajere. Se atestă o tendință mondială de sortare a deșeurilor menajere, în scopul protecției mediului înconjurător. Colectarea selectiva presupune gestionarea deșeurilor menajere de origine casnica care au potential de reciclare (hartie, carton, sticlă, plastic și metal).


Hora Village e acasă, e locul unde vrei să trăiești.


Autor: Tatiana Fala

110 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page