top of page

AVANTAJELE UNUI COMPLEX DE TIP ÎNCHIS

Cererea de locuințele amplasate în complexele închise a crescut semnificativ în ultimii ani. Acest tip de imobile devin din ce în ce mai populare, deoarece sunt situate în zone liniștite cu clădiri joase și cu o arhitectură interesantă.


Unul dintre cele mai importante motive pentru care ai putea opta la alegerea unei locuințe într-un complex închis este securitatea și liniștea pe care le oferă acesta.

Complexul Hora Village, este un complex închis, unde se pune un accent deosebit pe calitatea traiului pe care-l vor primi locatarii aici.Printre cele mai importante avantaje ale complexului Hora Village putem evidenția:

  • Amplasarea.

Complexul este situat într-o zonă verde a orașului, cu acces pietonal la parcul Valea Morilor, dar în același timp, în imediata apropiere de arterele principale ale sectorului Buiucani, ceea ce oferă acces rapid la orice sector al orașului, iar distanța până la parcul Catedralei Mitropolitane o puteți parcurge cu mașina în doar 15 minute.


  • Teritoriu cu multă verdeață.

Arhitectura complexului este formată în așa fel încât locatarii să dispună de suficient spațiu exterior, să se resimtă senzația aflării în afara orașului, blocurile de apartamente au maxim 5 etaje, ceea ce conferă complexului un spațiu aerat, iar multitudinea de copăcei care vor fi sădiți aici vor asigura priveliști frumoase și aer curat zilnic.


  • Suficiente locuri de parcare.

Disponibilitatea unui număr mare de locuri de parcare atât la sol cât și subterane sunt proiecta pentru ca fiecare viitor locatar să aibă un loc de parcare chiar lângă casă, fără a parcurge pe jos distanțe mari. Mai mult, fiecărui proprietar de townhouse, îi sunt rezervate pe lângă garajul de la subsolul casei, încă 2 locuri proprii de parcare absolut gratuit.


  • Servicii suplimentare.

Pe teritoriul complexului Hora Village, vor fi amplasat spații comerciale, care vor asigura locatarii cu centre de agrement precum săli de fitness, SPA, saloane de frumusețe, locuri de joacă pentru copii, spații amenajate pentru animalele de companie, terenuri de sport, magazine, farmacii, într-un cuvânt, totul de ce are nevoie o familie pentru un trai modern.


  • Servicii de întreținere individuale.

Reglarea individuală a serviciilor de întreținere oferă flexibilitate asupra serviciilor comunale.
Cei care doresc să aibă locuințe într-un complex închis doresc securitate, comoditate, liniște și un mediu cu un statut social similar pentru familia lor. Toate acestea disting apartamentele și townhouse-urile din complexul Hora Village și le fac atractive pentru familiile care caută un nivel de trai modern și confortabil.


Dacă vrei să afli mai multe detalii despre complex, te așteptăm direct la șantierul nostru de construcție, locația o găsești aici: https://goo.su/zJmU3l
Autor: Tatiana Fala123 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page