top of page

Complexul Alpha Residence a fost dat în exploatare.

Una dintre cele mai recente și mai frumoase noutăți de la Flormin-Com este faptul că a fost dat în exploatare complexul locativ Alpha Residence.


Acest complex rezidențial se află în inima sectorului Buiucani, (strada O. Ghibu 10, intersecție cu strada Alba Iulia) și deține 290 de apartamente, printre care apartamente cu 1,2 și 3 camere, apartamente cu 2 nivele, dar și penthouse-uri. De asemenea, complexul rezidențial dispune de 185 locuri de parcare subterană, 150 parcări de tip deschis și peste 4603 m2 destinați spațiilor comerciale.


Curtea din interiorul complexului este spațioasă și foarte primitoare, fiind amenajată cu flori, teren verde și copaci decorativi, iar terenul de joacă reprezintă o adevărată încântare în ochii copiilor. Tot în curte a fost amenajat un mini teren de sport și recreere, toate fiind aplasate în așa mod, încât întreg teritoriul rămâne unul aerisit și cu gust estetic.


În final, putem spune cert, că scopul Flormin-Com, de a oferi locatarilor o casă durabilă și calitativă, frumoasă în același timp, dar și amplasată într-o zonă strategică, a fost îndeplinit cu succes!


Felicitări dragi locatari! Vă urăm viață lungă și prosperă în noua casă.Autor: Tatiana Fala


21 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page