top of page

Investițiile în imobiliare - oportunitate avantajoasă de investiție în 2023.


Investițiile în imobiliare sunt considerate o opțiune atractivă de investiție și deversificare a avestora din mai multe considerente, iar importanța cărora poate varia de la persoană la persoană. Dacă ești interesat să explorezi această opțiune de investiție, îți lăsăm mai jos câteva dintre avantajele sale, care te-ar putea încuraja să o faci.


Creșterea valorii proprietății.

De-a lungul timpului, proprietățile imobiliare au tendința de a crește în valoare, ceea ce va genera profituri semnificative pentru investitori. În Republica Moldova, în ultimii 10 ani se atestă o creștere constantă la prețurile proprietăților. Pe măsură ce cererea pentru locuințe și infrastructura se dezvoltă, prețurile vor continua să mențină această tendință crescândă.

Generează flux constant de venit pasiv.

Indiferent dacă achiziționați un bun imobil destinat spațiilor comerciale sau unul locativ, dacă în urma achiziției decideți să închiriați proprietatea imobiliară, cu siguranță o să vă asigurați un venit constant, ceea ce pe parcursul timpului va deveni o sursă stabilă de venit pasiv.

Diversificarea portofoliului de investiție.

Dacă sunteți cointeresat de investiții constante, atunci prin intermediul bunurilor imobiliare vă puteți diversifica portofoliul de investiții, deoarece investiția în acest domeniu vă ajută să reduceți riscul asociat cu fluctuațiile pieței și ale valutei.

Control personal asupra investiției.

Fiind proprietar 100 % al bunului imobil, o să-l poți gestiona după propria dorință și necesitate, astfel decizia de vânzare, chirie, renovare ș.a. îți va aparține totalmente.

Protecție sigură împotriva inflației.

Deoarece valorile imobilelor tind să crească odată cu inflația, investițiile imobiliare sunt o formă de protecție sigură împotriva pierderii puterii de cumpărare a banilor.

Locul unde vrei să revii iar și iar.

Dat fiind faptul că, avem o rată a migrației foarte mare, o investiție în imobiliare, pe lângă beneficiile enumerate mai sus, îți poate asigura o locuință proprie atunci când vei dori să revii în țară, indiferent dacă decizia va fi una de vacanță, temporară sau permanentă, vei fi sigur că întorcându-te în Moldova vei avea propria locuință unde vei dispune de toate comoditățile unui trai decent.

Dincolo de toate avantajele, este important să ai în vedere că investițiile în imobiliare implică riscuri și nu toate proprietățile sau proiectele imobiliare sunt la fel de profitabile. Este esențial să cercetezi amănunțit și să ei în considerare toți factorii relevanți, legați de infrastructură, locație, caracteristici tehnice ș.a . Consultarea cu experți în domeniul imobiliar și financiar poate fi un pas esențial în procesul de luare a deciziilor.

La dezvoltatorul imobiliar A-casa găsești locuințe sustenabile, iar experții săi imobiliari te vor ghida pe tot parcursul procesului de achiziție, începând cu identificarea locuinței perfecte pentru tine, până la semnarea contractului de primire/predare a locuinței, indiferent dacă achiziționezi un bun imobil pentru trai sau pentru investiție.


Apelează 022 222 208 și află toate detaliile.


Autor: Tatiana Fala


74 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page