top of page

Jurnal de șantier - Hora Village

Februarie a început cu o listă de planuri și uite că acum, la final de lună, bifăm realizările și facem un scurt rezumat, de altfel, așa cum v-am obișnuit.

Complexul Hora Village respiră, pulsează, trăiește și crește – la propriu și la figurat. În continuare suntem atenți la fiecare pas al construcției pentru a forma un complex rezidențial puternic și funcțional. Concomitent lucrărilor de pe șantier, protejăm mediul, ne pregătim pentru schimbările pe care ni le va aduce saltul tehnologic și găsim soluții care să contribuie la îmbunătățirea sănătății și a calității vieții viitorilor noștri rezidențiali.

Dragii noștri, aflați că și în această lună respectăm calendarul lucrărilor, și astfel:

- La Blocul 1 (bloc de apartamente) se zidesc pereții interiori și exteriori de la etajele unu, doi și trei, iar la blocul 2 (bloc de apartamente) – aceleași lucrări de zidărie se efectuează la etajele unu, trei și patru.

- Blocul 10 (bloc de townhouse-uri) a intrat într-o nouă fază a construcției, căci am inițiat montarea geamurilor ce aparțin spațiului comercial și continuăm să extindem aceste lucrări la nivelul întregului bloc de townhouse-uri. De asemenea, am realizat zidăria coșurilor de ventilare de pe acoperiș.

Atunci când privim blocul 10 din laterală (fața spațiului comercial) suntem tentați să vizualizăm și un render din același unghi, atât de perfectă este asemănarea.

- La blocul 11 și 12 (blocuri de townhouse-uri) sunt finalizate până în prezent toate lucrările de cofrare, armare și betonare. Acest bloc urmează să treacă în noua fază a construcție, similară blocului 10.

- Am notat o evoluție notabilă și la blocul de townhouse-uri nr 13. Aici au fost efectuate toate lucrările aferente betonării pereților și planșeului de la parter, dar și de la etaj.


Ca element de noutate, aflați că au fost demarate lucrările de construcție a arterei principale, drum care va traversa complexul rezidențial, unind cele două căi de acces.

Tot o noutate este și inițierea săpăturilor destinate rețelelor de comunicații.


Dacă este să ne referim la lucrările aferente aspectului exterior al complexului, în februarie am nivelat terenul dintre blocurile de apartamente 1 și 2, și blocul de townhouse-uri nr 10. Un teritoriu destinat mai apoi activităților de recreere și sport.

Tot la acest capitol menționăm și plantarea arbuștilor ornamentali la intrarea principală în complex.


Până data viitoare, când vom veni cu un nou rezumat al evoluției noastre.


Autor: Grecu Liliana69 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page