top of page

Jurnal de șantier - Hora Village

Revenim cu rubrica obișnuită, #JurnaldeȘantier, pentru a vă ține la curent cu progresul lucrărilor din luna aceasta la șantierul Hora Village. August este de obicei o lună populară pentru lucrări de construcție, deoarece vremea caldă și orele de lumină mai lungi oferă condiții optime de lucru.Așadar, iată cele mai importante progrese pe care am reușit să le executăm cu succes în lun august:

  • 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹𝘀𝗽𝗿𝗲𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 - s-au efectuat lucrări de amenajare a drumului către intrarea în complex pentru a asigura accesul comod și a crea un punct de intrare primitor și funcțional atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatori.

  • La 𝗕𝗹𝗼𝗰𝘂l numărul 𝟭 și 𝟮 – s-a montat fațada pe partea inferioară, îmbunătățind aspectul exterior al acestora, servind de acum încolo prima impresie pentru oricine întâlnește structura.

  • 𝗧𝗲𝗿𝗺𝗼𝗵𝗶𝗱𝗿𝗼𝗶𝘇𝗼𝗹𝗮𝗿𝗲 - s-a efectuat termohidroizolarea pereților blocului 3, pentru a asigura izolarea corespunzătoare. Izolarea termică este o componentă vitală în construcții, ajutând la reglarea temperaturilor interioare și la reducerea consumului de energie prin prevenirea transferului de căldură. Pe când hidroizolarea are menirea să protejeze construcția de interacțiunea distructivă cu umezeala, apa și unele substanțe chimice.

  • La blocul nr.4 se efectuează săpături pentru fundație. Cu toții cunoaștem că fundația este piatra de temelie a oricărui proiect de construcție, oferind suport și stabilitate esențială întregii structuri.

  • La 𝗕𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲𝟭𝟭 și 𝟭𝟮 - am montat fațadele, aducându-le mai aproape de finalizare.

  • 𝗣𝗼𝗮𝗿𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 - am început instalarea porții de intrare, care va adăuga o notă de eleganță la complex. Totodată, va contribui la siguranța și sentimentul de identitate în cadrul comunității.

  • 𝗨𝘁𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶 - s-au trasat rețelele de canalizare, apă, electricitate și irigație pentru a asigura serviciile necesare, confortul, funcționalitatea și durabilitatea infrastructurii.

  • 𝗦𝘁𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝘂𝗹 - a fost demarată prima etapă a amenajării stadionului sportiv combinat, care va oferi o oportunitate de recreere și activitate fizică, care la rândul său va îmbunătăți calitatea general a vieții rezidenților.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și că ne urmăriți cu atenție activitatea.
19 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page