top of page
cottage.jpg

E zâmbete și chicoteli, sunt cele mai frumoase amintiri și e comunicarea cu cei apropiați, sunt oamenii care te înconjoară, oamenii cu care te vezi rar și acei cu care te vezi zi de zi, la o plimbare sau în cel mai apropiat magazin.

Cottage Residence
oază urbană cu multiple beneficii

Locație excelentă – departe de trafic și de agitația orașului, dar aproape de zonele de interes public. 

Complex rezidențial de tip închis

    Complexul reprezintă un spațiu unic, extins, proiectat cu atenție la fiecare detaliu. Acesta include townhouse-uri cu planimetrii gândite într-o manieră rațională și echilibrată pentru a crea spații ample și luminoase. Casele de tip townhouse sunt construite în 2 sau 3 nivele și fiecare în parte dispune de o curte privată. Într-un echilibru perfect se regăsesc și cele 2 blocuri de apartamente cu suprafețe cuprinse între 42 m2 și 81,5 m2. Blocurile sunt construite după același concept architectural care reprezintă în totalitate complexul Cottage Residence.

IMG_5651_edited.jpg

Primul nostru
complex de tip combinat

    Inițiat în 2018, unic pe piață la acel moment, pentru că îmbină case și apartamente într-o comunitate modernă cu infrastructură comodă și durabilă. Complexul este de tip închis, cu o intrare extrem de primitoare, iar în interiorul său am dezvoltat o infrastructură dedicată confortului și siguranței: cu spații verzi amenajate, cu zone de agrement pentru maturi și cu terenuri de joacă pentru copii.

110

vector apartament

APARTAMENTE

vector townhouse

181

TOWNHOUSE

IMG_5640.jpg

022 222 208

telefon vector

Află care locuințe sunt disponibile spre vânzare 

bottom of page