top of page
4_22---Фото.jpg
animation.gif

COMPLEX REZIDENȚIAL
LÂNGĂ VALEA MORILOR

funda_l-3-corectzzzzzzzzzzz.jpg

De ce HORA Village?

HORA Village, la fel cum presupune și dansul popular cu același nume, e ritmul vieții, uneori mai rapid, în pas săltăreț și vioi, alteori mai lent, în liniște și echilibru, dar întotdeauna alături de oameni.

Няни селфи
HORA Village –
tot ce înseamnă căldură sufletească.

E zâmbete și chicoteli, sunt cele mai frumoase amintiri și e comunicarea cu cei apropiați, sunt oamenii care te înconjoară, oamenii cu care te vezi rar și acei cu care te vezi zi de zi, la o plimbare sau în cel mai apropiat magazin.

Портретная
Няни селфи
HORA Village e Acasă,
e locul unde vrei să trăiești.

Complexul Rezidențial HORA Village

îți oferă posibilitatea unică de a locui în natură, de a respira aer curat în fiecare zi, în timp ce te bucuri de priveliști frumoase spre faimosul parc Valea Morilor. Transformăm orice experiență într-o plăcere sufletească și mai mare în fiecare clipă petrecută cu cei dragi Acasă.

funda_l-3-corectzzzzzzzzzzz.jpg
Cum arată Acasă
și locul în care vrei să revii iar și iar?

Ne-am întrebat și am pornit la drum, spre HORA Village.

Prima etapă a Complexului va fi amplasat pe o suprafață totală de circa 14 ha și va cuprinde

în sine ≈500 case de tip Townhouse și ≈500 de Apartamente,

cu intrări din străzile Vasile Lupu și Ialoveni.

Pentru că ne pasă de comoditatea viitorilor locatari, pe teritoriul Complexului vor fi amenajate diverse spații comerciale, vor fi construite multiple terenuri de joacă pentru copii, terenuri de sport pentru maturi,

iar în etapa I va fi amenajat propriul parc cu havuz și alee pietonală.

ALEGE LOCUINȚA CARE SE POTRIVEȘTE FAMILIEI TALE
funda_l-3-corect.jpg
LUCRĂRI ÎN DESFĂȘURARE
SIMULĂRI 3D ALE PROIECTULUI

    Un plus integrat în concept îl reprezintă infrastructura modernă de pe teritoriul complexului. Astfel, locatarii se vor bucura de numeroase beneficii: alee pietonală umbrită de copaci, teren amenajat pentru animalele de companie, terenuri sport, terenuri de joacă pentru copii, grădiniță privată și numeroase spații comerciale. Mai mult decât atât, întreg complexul formează  un teritoriu închis, aflat sub grija pazei fizice 24/24 și supravegheat video în spațiul public. 
    Astfel, având parte de siguranță și confort, locatarii își vor putea îndrepta atenția spre dezvoltarea personală și a întregii familii.

Vreau detalii 

Mesajul a fost recepționat. 

Solicită oferta personalizată.
Disponibil în vânzare:
Townhouse-uri și Apartamente
bottom of page