top of page

Despre noi

      Suntem A-acasa. De peste 10 ani, noi construim locuințe în care oamenii construiesc vise. Știm care sunt necesitățile și dorințele clienților, dar cunoaștem și particularitățile orașului. Arătăm grijă pentru fiecare m2 de locuință, ne asigurăm ca fiecare colț să fie utilizat și să aducă o stare de bine.

Уютная гостиная

Suntem ceea ce am ales să fim

      Știm că ai toate  motivele să-ți dorești o casă mai bună, un cămin care să te scoată din agitația și graba vieții cotidiene, să te îmbrățișeze cu siguranță și armonie atunci când îi pășești pragul, iar dintre toate locurile lumii, acesta să rămână cel mai îndrăgit inimii.

Îți cunoaștem aspirațiile când e vorba de casa ta, ținem cont de particularitățile orașului în care construim și creăm un mod de a trăi pe care ți-ai dori să-l urmezi toată viața. Dorim ca pacea, în tot sensul ei, precum și cele mai însemnate zile, emoțiile cele mai frumoase să te surprindă acasă.

Așa cum familiile crează valori, valorile creează familii

      Silința și eforturile noastre au un sens bine definit – crearea unor comunități unite de același sentiment – inegalabilul sentiment de acasă.  Respectul față de oameni, dragul și grija față de natură, iubirea față de plai, obiceiurile sănătoase și practicarea pasiunilor sunt câteva dintre valorile care ghidează comunitățile create de către cei care aleg A-casa. Iar pentru că valorile trebuie susținute și consolidate, alături de o casă durabilă, oferim numeroase facilități raportate necesităților tale.

Белый номер
Мать и сын

Toate drumurile duc A-casa 

     Și tu poți fi A-casa. Cu noi, fiecare își poate găsi locuința la care visează, adaptată nevoilor individuale. Proiectele A-casa pun accent pe valorificarea spațiului, utilizarea materialelor de construcții durabile, moderne și ecologice, alegerea unor locații strategice și crearea infrastructurii comode unui mediu urban cu păstrarea intimității și liniștii proprii anturajului din afara orașului. 

     Și pentru că trăim într-o lume în care sănătatea are prioritate, este foarte important ca timpul petrecut acasă să te refacă, să te distanțeze de preocupările adunate peste zi. Dovada faptului că împărțim aceleași griji, o reprezintă complexele noastre rezidențiale, construite durabil și sustenabil în aceiași măsură.

Scurt istoric A-casa

     Înființată în 2013, dintr-o afacere de familie, inițial cu denumirea de Flormin-Com, a ajuns să fie unul dintre cei mai de încredere dezvoltatori imobiliari din Moldova cu o echipă profesionistă, angajată în construcții de calitate, inovative, ecologice și aproape de natură.

La fel, este una dintre primele companii care au adus în țara noastră conceptul de case înșiruite – case de tip townhouse. Anterior, compania a construit și renovat mai multe spații comerciale precum Tagaer, ORBICO, Goose&Gooose și Hotelul Astoria.

Începând cu 2019, Flormin-Com este într-un proces planificat de reformă și modernizare la nivel managerial, fapt ce consolidează întreaga companie și o propulsează spre o dezvoltare ascendentă și continuă.

În continuare, dorința companiei este de a răspunde cât mai bine nevoilor cumpărătorilor, cumulând valoroasa experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale.
 

Уютная гостиная
flori2.jpg
Cu o treaptă mai sus
Lasă-ne un mesaj:
bottom of page