top of page
hora-1.jpg

HORA Village
e  tot ce înseamnă căldură sufletească

E un amalgam de frumoase amintiri - zâmbete și chicoteli, comunicarea cu cei apropiați, oamenii care te înconjoară, oamenii cu care te vezi rar și acei cu care te vezi zi de zi, la o plimbare sau în cel mai apropiat magazin.

 Echilibrul dintre o casă și un apartament în sânul naturii

Complexul Hora Village oferă rezidenților oportunitatea de a locui în armonie cu natura, de a inspira aerul proaspăt al dimineții, contemplând priveliștea spectaculoasă ce se deschide spre parcul Valea Morilor. Hora Village reprezintă satisfacția sufletească a fiecărei clipe petrecute cu cei dragi acasă.
 

pexels-karolina-grabowska-6958778.jpg

Townhouse-uri și apartamente lângă parcul Valea Morilor

    Localizarea și beneficiile ansamblului rezidențial îl transformă în alegerea potrivită pe termen lung, căci un stil de viață complet înseamnă să fii aproape atât de natură, cât și de oportunitățile orașului. Amplasat pe o suprafață învecinată din trei părți cu natura, între sectoarele Buiucani și Telecentru, accesul către complex se face prin două căi – dinspre strada Ghioceilor și dinspre strada Ialoveni. 

500 

apartamente vector

APARTAMENTE

townouse vector

500 

TOWNHOUSE

hora.jpg

    Un plus integrat în concept îl reprezintă infrastructura modernă de pe teritoriul complexului. Astfel, locatarii se vor bucura de numeroase beneficii: alee pietonală umbrită de copaci, teren amenajat pentru animalele de companie, terenuri sport, terenuri de joacă pentru copii, grădiniță privată și numeroase spații comerciale. Mai mult decât atât, întreg complexul formează  un teritoriu închis, aflat sub grija pazei fizice 24/24 și supravegheat video în spațiul public. 
Astfel, având parte de siguranță și confort, locatarii își vor putea îndrepta atenția spre dezvoltarea personală și a întregii familii.

Vreau detalii 

Mesajul a fost recepționat. 

Disponibil în vânzare:
Townhouse-uri și Apartamente
bottom of page