top of page

HORA Binelui - mai mult decât o fundație de binefacere


Anul acesta familia A-casa s-a echipat cu un nou instrument de implicare în societate. E despre HORA Binelui, spațiu prin care ne propunem să materializăm idei de valoare, din inimă, de la oameni pentru oameni.

Filozofia după care ne ghidăm reiese din domeniul nostru de activitate. Pentru a construi o casă e nevoie de un fundament solid, deci începem cu fundamentul și avem credința că schimbarea durabilă vine din lucrurile făcute bine din start. Nu reparate.

Scopul nostru este de a da culoare realizărilor fundamentale societății noastre, HORA e dansul care îl jucăm Acasă, iar Binele e temelia noastră:


B - de la bunăstare, misiunea noastră e ca oamenii să simtă bunăstarea la ei acasă. Asigurăm acest lucru prin ,,prevenție” și intervenim asupra cauzelor profunde ale problemelor.

I - ne implicăm, în toate activitățile comunității oriunde înțelegem că e nevoie de noi. Cărămidă peste cărămidă se face o casă, acțiune cu acțiune creăm rezultate inovative.

N – de la națiune, construim bunăstare prin implicare pentru NOI ca neam, ca țară, ca popor. Împreună formăm o comunitate unită, dedicată grijii pentru familiile și copiii noștri, pentru viitorul nostru.

Eentuziasm și energie. Lucrurile bune se fac cu dăruire, succesul tău este succesul nostru și asta ne încarcă cu energie să dezvoltăm ceea ce am pornit și să fim în continuare de încredere, pentru că ce facem, facem BINE.


Prin proiectele pe care le implementăm și urmează să le desfășurăm, alături de A-casa, garantăm o susținere pe termen lung a prosperității în Moldova.


Prin proiectele pe care le implementăm și urmează să le desfășurăm A-casa, vrem să aducem prosperitate în Republica Moldova.

Vrem să ridicăm standardele de viață în țara noastră și să inspirăm pofta de viață în oameni, să fim cu o treaptă mai sus, dar cel mai important să rămânem acasă, acolo unde este nevoie de noi.

51 afișări0 comentarii

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page