top of page

Jurnal de șantier - Hora Village

Bun venit, la jurnal de șantier Hora Village.

În lumea dinamică a construcțiilor, progresul săptămânal joacă un rol vital pentru menținerea proiectelor și încrederea cumpărătorilor.


Fiecare săptămână aduce noi realizări și provocări, care modelează vizual șantierul. Așadar, am muncit cu mult spor, iar acum vă prezentăm realizările cheie din luna iunie.


La blocul 1, s-a finisat instalarea fațadei părții frontale a clădirii, iar la blocul 2 au demarat lucrările de instalare a acesteia.


La etapa actuală, pentru blocul cu numărul 3 s-a armat gradientul blocului și au loc lucrări de betonare a acestuia.


Pentru blocurile 4, 5, 6 au loc lucrări de săpare a gropii de fundație, ceea ce reprezintă un important proces pregătitor și etapa inițială a unei construcții.


Tot în această perioadă la blocul 10 s-a finisat montarea fațadei în proporție de 70 % și s-au instalat balustradele de la balcoane, loc unde foarte curând se va deschide o priveliște panoramică asupra parcului cdin complex.


La blocul 11 s-au instalat geamurile panoramice și a început procesul de montare a fațadelor, concomitent și cu blocul numărul 12.


Pentru blocul 13 s-au adus panouri compozite Etalbond, unde actualmente se montează fațadele spațiului comercial.


La blocul 14 s-au betonat pereții parterului și etajului.

Documentarea realizărilor noastre servește drept un instrument de comunicare valoros pentru părțile interesate, oferind transparență și perspectivă asupra dezvoltării șantierului.





68 afișări0 comentarii

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page