top of page

Jurnal de șantier - HORA Village

Pe șantierul Hora Village lucrările avansează de la o zi la alta. Șirurile de Townhouse-uri se evidențiază tot mai bine, blocul de apartamente se înalță, drumurile din interiorul complexului prind contur și în felul acesta putem vizualiza proiectul în realitate.


Vezi aici la ce etapă ne aflăm:


- La Blocul 1 (bloc de apartamente) s-a finalizat construcția parterului (destinat spațiului comercial) și a etajului 1.


- La Blocul 2 (bloc de apartamente) se lucrează asupra fundamentului.


- La Blocul 10 (bloc de townhouse-uri) construcția se află la cea mai înaintată etapă. Aici se lucrează asupra armării și a cofrajului de la ultimul nivel, iar la câteva townhouse-uri a fost deja turnat ultimul planșeu.


- La Blocul 11 (bloc de townhouse-uri) se lucrează asupra armării și a cofrajului de la nivelul parterului.


- La Blocul 12 (bloc de townhouse-uri) s-a finalizat construcția demisolului.


- La Blocul 13 (bloc de townhouse-uri) s-au construit în totalitate pereții de la nivelul demisolului, următoarea etapă fiind planșeul.


De asemenea, o realizare deosebit de importantă pentru noi este asigurarea dublului acces către complex.


Primul drum de acces începe de la strada Ghioceilor și ajunge până la intrarea principală a complexului - un drum ecologic și foarte calitativ. Al doilea drum de acces începe de la strada Ialoveni, drumul a fost construit de la zero și deocamdată este exploatat în scopul transportării materialelor de construcții.


Urmăreste-ne aici, dar și pe telegram, și în mod constant te vom informa despre evoluția complexului Hora Village.







Autor: Grecu Liliana

14 afișări0 comentarii
bottom of page