top of page

Jurnal de șantier - Hora Village

Crearea unei comunități frumoase la Hora Village, e rodul muncii unui grup de oameni sârguincioși și bravi, lucrăm zilnic pentru ca viitorii noștri locatari să se bucure de un trai confortabil aici.

Îmbunătățirea condițiilor meteorologice au favorizat și creșterea activităților dedicate procesului de construcție desfășurate pe șantier. Astfel, vă anunțăm că în ultima perioadă am reușit să executăm cu succes o multitudine de lucrări.

La blocurile 1 și 2 s-a finisat montarea geamurilor, iar la blocul 1, din partea frontală, pe jumătate din clădire s-a reușit montarea fațadei. Pentru blocul 3, actualmente au loc lucrări de săpare a gropii de fundație.

Tot în această perioadă au fost trasate rețelele de canalizare și apă pentru blocurile de apartamente 1 și 2, și pentru blocul de townhouse numărul 10.

La blocul 10, pe tot parcursul lunii, au avut loc lucrări de montare a fațadelor Modulux, astfel la ziua de astăzi este finisată montarea fațadei din partea frontală a clădirii.

Tot la blocul 10, pe partea frontală a clădirii au fost instalate ușile de la intrările în căsuțe și fost efectuate lucrări de pregătire a blocului pentru instalarea sistemului de ventilare.

La blocul 11 a început montarea geamurilor și acoperirea cu fațadă Etalbond a spațiului comercial.

Pentru blocul de townhouse cu numărul 14 au fost pregătiți și turnați pereții la demisol și planșeele pentru parter.


Casele și șantierul de construcție al proiectului imobiliar Hora Village se conturează de la o zi la alta tot mai frumos și mai impunător.



90 afișări0 comentarii
bottom of page