top of page

Proiectul “ Hora Village” în rol de partener general la Moldova Bussines Forum



Sâmbătă, 21 octombrie, Republica Moldova a găzduit un eveniment major de afaceri, Moldava Business Forum. Aici, în frunte cu speaker-ul principal Margulan Seissembai, dar și alți întreprinzători autohtoni de succes s-a discutat despre cum putem crește o afacere, cum să urcăm pe scara carierei , dar și care sunt provocările în lumea afacerilor.

Dezvoltatorul imobiliar A-casa, a participat la acest forum cu proiectul “Hora Village “ în calitate de partener general, fapt care a adus numeroase beneficii, atât din perspectiva informațiilor obținute, cât și din cea a experienței acumulate în organizarea unui eveniment de o asemenea amploare.



Peste 2000 de participanți au avut posibilitatea unică de a asculta discursurile captivante a liderilor în diverse domenii, de a forma conexiuni valoroase, dar și a simți acea energie motivațională care a persistat pe tot parcursul evenimentului.

Pe lângă rolul esențial în organizarea și desfășurarea acestei ediții, dezvoltatorul imobiliar A-casa a decis să ofere fiecărui participant un cadou generos sub forma unui voucher în valoare de 5000 euro pentru procurarea unui bun imobil în cadrul comlexului Hora Village. “ Dorim să-i inspirăm pe moldoveni să gândească dincolo de limitele caselor lor, să realizăm împreună că hotarele caselor noastre sunt dincolo de ușa de intrare, de scară, de curte. Să ridicăm împreună standardele de viață în țara noastră, la noi acasă, cu fiecare proiect realizat și inițiativă susținută să ajungem cu o treaptă mai sus.”


Totodată, persoanele care se vor decide să achiziționeze o locuință în complexul Hora Village se vor bucura de numeroase beneficii: alee pietonală umbrită de copaci, teren amenajat pentru animalele de companie, terenuri sport, terenuri de joacă pentru copii, grădiniță privată și numeroase spații comerciale. Mai mult decât atât, întreg complexul formează  un teritoriu închis, aflat sub grija pazei fizice 24/24 și supravegheat video în spațiul public. 

În concluzie, putem spune ferm că participarea noastră la uacest eveniment a adus companiei și întregii echipe nu numai informații utile și inspirație, dar și oportunități semnificative de creștere. Experiența de partener general a consolidat reputația companiei și a demonstrat angajamentul său pentru dezvoltarea economică a țării. Cu aceste beneficii, dezvoltatorul imobiliar "A-casa" este pregătit să continue să contribuie la dezvoltarea și modernizarea Republicii Moldova prin proiecte inovatoare și parteneriate strategice.






28 afișări0 comentarii
bottom of page