top of page

Rata fixă în imobiliare.



Atunci când ești în căutarea unei locuințe noi, indiferent de preferințele tale, care pot varia în funcție de zonă, planimetrie sau suprafață, cu siguranță te interesezi și de modalitățile de achitare, și de cum îți vei asigura economiile pe termen lung.

Achiziționarea unui bun imobil în rate presupune și asumarea unor obligațiuni financiare pentru un termen stabilit de comun acord cu dezvoltatorul imobiliar.

De regulă, viitorii proprietari ai bunului imobil cercetează piața, analizează sistemul de rambursare și tipul ratelor din care este formată creditarea. Este foarte important să înțelegem ce diferențiază noțiunile de rată fixă și rată cu perspectivă flotantă, pentru a alege opțiunea cea mai potrivită nevoilor familiei.

Aspectul definitoriu al ratelor flotante constă în faptul că, sistemul de rambursare a bunului imobil poate suferi modificări pe fi recalculată în funcție de fluctuațiile inflației.

O rată fixă a dobânzii este aleasă în general de oamenii care vor o certitudine cu privire la ratele pe care le vor plăti. În acest caz, împrumutatul va rambursa aceeași sumă pe toată perioada de finanțare. Chiar dacă dobânzile de referință vor începe să crească, așa cum se întâmplă în perioadele cu inflație, achiziționarea unui bun imobil în rate fixe va fi cea mai bună soluție pentru asigurarea pe termen lung a resurselor financiare ale familiei.

Accentul primordial pe care-l punem noi, dezvoltatorul imobiliar A-casa, sunt viitorii noștri locatari, iar susținerea lor, inclusiv cea financiară o punem pe prim plan în orice raport de colaborare bilaterală pe care-l avem.

Din necesitatea susținerii viitorilor noștri locatari, pentru proiectul Hora Village, am implementat sistemul de achiziționare a unui bun imobil în rate, fără intermediari bancari și, cel mai important, sistemul de rambursare a ratelor este un sistem FIX pe toată durata contractului.

Tindem să fim alături și să susținem familiile care își doresc o locuință în unul din complexele noastre iar condițiile achiziționării sunt negociate astfel încât să se identifice soluția optimă pentru ambele părți.

Cumpărătorul achiziționează o locuință nouă fără să mai apeleze la un împrumut bancar destinat anume pentru acest scop, prin plata unei rate lunare FIXE, stabilite de comun acord.

La Hora Village, ai rate fixe direct de la dezvoltatorul imobiliar A-casa, pentru un termen de până la 5 ani.

Dacă dorești detalii despre acest sistem de achitare apelează 022 222 208 și vin-o să calculăm împreună cea mai avantajoasă metodă de achitare pentru tine și familia ta.







Autor: Tatiana Fala


137 afișări0 comentarii
bottom of page