top of page

Complexul Hora Village premiat în cadrul evenimentului TOP BRANDS Moldova 2023 - categoria proiecte imobiliare


În luna februarie 2024, Vip Magazin împreună cu Rodica Ciorănică a reunit cele mai de succes companii ale anului 2023, organizând un eveniment de amploare pentru decernarea premianților.


În cadrul evenimentului, complexul Hora Village a fost premiat, în categoria Proiecte imobiliare cu premiul Top Brands 2023, votingul având loc la finele anului 2023 pe site-ul oficial al Vip Magazin.


Alături de toți premianții serii, Hora Village pe tot parcursul anului 2023 a prezentat o abordare inovatoare, design impresionant și o atenție sporită la detalii, astfel captivând inimile celor ce au votat remarcându-se în industria imobiliară.


Din numele dezvoltatorului imobiliar A-casa, premiul a fost ridicat de către Șefa Departamentului de Relații Publice și Publicitate - Tatiana Fala, menționând faptul că:

«Proiectul Hora Village, în anul 2023 a deținut peste 80% din totalul construcției caselor de tip townhouse din Republica Moldova».



A deveni partener general al evenimentului VIP Magazin, nu a fost doar o onoare pentru Hora Village, ci și o confirmare a angajamentului său continuu față de excelență.

În calitate de partener de încredere, dezvoltatorul imobiliar A-casa, prin numele proiectului Hora Village, la fel cum am menționat și anterior, susține proiectele și producătorii autohtoni, aducând un plus valoare la tot ceea ce înseamnă proiect imobiliar, piață imobiliară și sustenabilitate. Socializarea post eveniment, schimbul de idei și consolidarea eventualelor parteneriate a adăugat un plus valoare întregului eveniment.




«Este o onoare să fim recunoscuți nu doar pentru proiectele noastre, ci și ca parteneri de încredere pentru evenimente de o asemenea anvergură.


Hora Village tinde să redefinească standardele domeniului imobiliar, iar acest premiu ne motivează să continuăm să oferim practici de viață exclusive viitorilor locatari.»

spune Tatiana Fala.  



Pentru anul 2024 brandul Hora Village își propune să mărească volumul locuințelor construite, dar și predate în exploatare, să pună un accent deosebit pe participarea la dezvoltarea infrastructurii orașului și să-și aducă un aport considerabil asupra componentei și responsabilității sociale.  


Autor: Tatiana Fala

78 afișări0 comentarii
bottom of page