top of page

Hora Village - partener general la Moldova Fashion Days 2023


În lumea dinamică a modei, unde creativitatea se întâlnește cu inovația, Moldova Fashion Days din data de 2 decembrie a reprezentat un eveniment de referință care a adus în prim-plan talentele locale și spiritul inovator.

Deoarece susținem procătorii autohtoni, am primit cu drag propunerea de a ne alătura acestui eveniment în calitate de partener general, aducând împreună cele două lumi aparent diferite ale construcției și modei într-un parteneriat plăcut.

Ca dezvoltator imobiliar care a introdus, în premieră pe piața dub Republica Moldova conceptul de townhouse, considerăm că contribuția noastră la Moldova Fashion Days este o extensie firească a angajamentului nostru față de inovație, creativitate și calitate superioară. Astfel, am pledat pentru susținerea producătorilor autohtoni și promovarea artei autentice în moda contemporană.


Un eveniment grandios are și parteneri pe măsură, iar partenerii Hora Village mai sunt și deosebit de generoși.

Pentru toți cei care au procurat bilete la Moldova Fashion Days,Hora Village a pus în joc o călătorie pentru 2 persoane cu destinația Dubai - simbolul opulenței și al inovației. În data de 9 decembrie va fi ales prin random fericitul câștigător al acestui minunat concurs.



Moldova Fashion Days 2023 nu a fost doar o simplă prezentare de modă.

Evenimentul reprezintă o platformă unică pentru designerii locali să-și exprime viziunea artistică și să împărtășească creațiile lor cu publicul. Pe scenă și-au prezentat colecțiile peste 15 designeri autohtoni cu linii vestimentare pentru copii, teenageri și adulți, colecții pentru activitățile cotidiene, sezonul de iarnă, munca la birou sau pentru sezonul sărbătorilor, toate acestea au putut fi admirate în cadrul acestui eveniment. Fiecare piesă vestimentară a reflectat ultimele tendințe în modă și identitatea culturală bogată a Moldovei. Împletind tradiția cu modernismul, designerii au reușit să creeze opere de artă purtabile, care au transmis istorii și emoții.


Similar cum structurile noastre rezistente formează fundația pentru clădiri durabile, creativitatea și designul alcătuiesc țesătura fină a articolelor vestimentare.

În fiecare țesătură, în fiecare creație, am văzut o șansă de a construi un viitor mai frumos și mai rezistent - Acasă.



67 afișări0 comentarii
bottom of page