top of page

Jurnal de șantier - Hora Village

O nouă lună, o nouă ediție a rubricii #JurnaldeȘantier, vă prezentăm mai jos ecele mai semnificative progrese înregistrate la șantierul de construcție Hora Village.


  • La blocul 1 au început lucrările de vopsire a blocului, precum și montarea fațadelor la spațiile comerciale, aducând frumusețe și eleganță întregului complex. De asemenea s-a finisat zidăria interioară, care se desfășoară conform programului stabilit, fapt care atestă încrederea atât a proprietarilor, cât și a potențialilor clienți.

  • La cel de-al doilea bloc s-a demarat procesul de montare a fațadelor la spațiile comerciale și, precum la blocul I, s-a finisat zidăria interioară.

  • La blocul 3 s-au efectuat cu success lucrări de betonarea a pereților, pilonilor și planșeului până la etajul 3. Vă reamintim că lucrările de betonare contribuie semnificativ la calitatea și siguranța construcției, și joacă un rol essential în asigurarea longetivității acesteia.

  • De asemenea, a avut loc finalizarea săpăturilor la fundația blocului 4, a stratului de egalizare și în următoarea perioadă ne pregătim pentru betonarea acestuia.

  • La fel am realizat un progres însemnat în dezvoltarea infrastructurii complexului, după cum urmează mai jos.

Terenul de joacă și cel de sport din parc.

Parcul de joacă și de sport a fost montat și este acum un loc pregătit pentru bucuria și amuzamentul copiilor dar și pentru dezvoltarea abilităților fizice și interacțiunilor sociale.

Plantarea copacilor în parc.

Plantarea copacilor pe teritoriul parcului, dar și celor de lângă blocul 10 și 11. Acest lucru contribuie la frumusețea complexului și la crearea unui mediu de trai atractiv și sănătos.

Sistemul de irigare.

Etapa de trasare a sistemului de irigare a fost finalizată cu succes, acum ne putem bucura de spațiile verzi bine îngrijite, fără eforturi suplimentare și cu un consum redus de apă.

Artera principală a complexului și pavajul.

Pavajul a fost extins, îmbunătățind în așa fel, accesibilitatea în complex, iar drumul a fost asflatat începând cu intrarea în complex, până la blocul 14.


Acestea sunt doar câteva dintre realizările notabile din ultima lună la șantierul Hora Village, vă așteptăm cu mare drag la șantierul complexului pentru a vă organiza o prezentare individuală și a vă convinge că, cu fiecare zi ce trece complexul prinde un contur tot mai pronunțat și mai atrăgător pentru un trai modern aici, ACASĂ.39 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page