top of page

Jurnal de șantier - Hora Village

Dragilor, așa cum v-am obișnuit, vă prezentăm progresul lunar de pe șantierul 𝗛𝗼𝗿𝗮 𝗩𝗶𝗹𝗹𝗮𝗴𝗲.


Așa cum timpul de vară este favorabil pentru desfășurarea lucrărilor de construcție, luna trecută echipa noastră a reușit să execute o serie impunătoare de lucrări.

Dar vrem să vă reamintim și faptul că construcția unui complex rezidențial este un proces complex și consumator de timp care necesită o planificare atentă, coordonare și respectarea standardelor de siguranță.


Deci, vă lăsăm mai jos retrospectiva lunii iulie.

  • La blocul 1 s-a finalizat montarea fațadei din partea frontală și a început montarea fațadelor din partea inferioară.

Fațada este cea care servește drept „față” a clădirii, creând prima impresie și reflectând identitatea arhitecturală. Nu numai că îmbunătățește atractivitatea estetică, dar joacă și un rol crucial în asigurarea protecției împotriva intemperiilor, eficienței energetice și fonice, și a performanței generale a clădirii.

  • La fel în blocul 1 s-a finalizată zidirea parterului destinat zonei comerciale.

Includerea spațiilor comerciale într-un complex rezidențial este crucială, deoarece oferă acces la facilitățile și serviciile necesare, sporind gradul de confort general pentru rezidenți.

  • La blocul 2 practic este finisată montarea fațadei din partea frontală, oferind clădirii aspectul său distinctiv.

  • Blocul 3 a înregistrat progrese semnificative, deoarece betonarea și armarea pereților și stâlpilor la demisol au fost finalizate cu succes. În plus, au fost îndeplinite și lucrările de armare a planșeului pentru demisol, marcând etape importante în procesul de construcție.

  • Pentru blocul 4 a început să fie săpată groapa de fundație – o componentă fundamentală în construcția oricărei clădiri și un element structural esențial care susține întreaga clădire, oferind stabilitate și siguranță.

În ceea ce privește infrastructura complexului, am pavat cu grijă spațiile din jurul Blocurilor 1, 2 și 10, oferind un aspect curat și funcțional viitorului parc din complex.

Tot în parc, havuzul începe să prindă contur, instalându-se deja practic toate sistemele necesare pentru activarea sa.

A avea propriul parc într-un complex rezidențial înseamnă mai mult spațiu de recreere, relaxare și interacțiune socială, promovând un sentiment de comunitate și bunăstare.


Toate aceste progrese sunt rezultatul eforturilor continue ale echipei noastre și a partenerilor noștri, care lucrează cu profesionalism și dedicare pentru ca proiectul Hora Village să devină realitate cu fiecare lună înaintată.


23 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page